Tuesday, 21 January 2014

Novel Kakinovel keluaran Februari: Novel kesayangan ramai, Dia Imamku :')

Alhamdulillah
Baby saya yang satu lagi dah keluar
Terima kasih Kakinovel,
Terima kasih semuanya yang menyokong Dia Imamku sejak dia masuk blog pada tahun 2012
Terima kasih kak Nor Azlin untuk blurb yang 
Terima kasih buat Ilahi, kerana mengurniakan rezeki kepada saya.
Terima kasih juga buat Allahyarham Abdul Rahman Abdul Aziz, ayah saya yang menyokong saya. Selalu bertanya kepada saya bila novel nak siap.
Dia Imamku novel paling saya sayang. Novel yang saya tulis di saat saya menghadapi ujian terbesar dalam hidup saya.
Kisah Dia Imamku, saya tamatkan seminggu selepas pemergian ayah saya yang terchenta.
Saya pernah nak berputus asa dan nak biarkan saja Dia Imamku berkubur tapi kerana semangat ayah, saya teruskan.
Jujur saya cakap, perjalanan Dia Imamku penuh jerih dan perih sama seperti liku yang dihadapi Jadi Milikku?
Alhamdulillah, semuanya berbaloi. Terima kasih semua.

Kisah cinta dari inspirasi mimpi 
Kisah mimpi yang diharap jadi realiti

Kisah si kelat-kelat masam dengan Insyirah yang cengeng, saya persembahkan kepada anda, Dia Imamku :')

p/s: masuk mode sedih pulak  Eh, cecepat order! Hehe, nanti saya sign gedabak-gedabak untuk anda ye <3







13 comments:

  1. Alhamdulillah ... so happy, kita memang sayang sangat kat cerita Dia Imamku. suka, suka, suka ... kejap nak tanya mcm mana nak dapatkan buku ni, terus dgn tt Najwa. Well done. keep up with writing beautiful stories.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh order dengan KN. Kalau nak order dengan saya, esok boleh :) hehe

      Delete
  2. tahniah najwa,inshaAllah akak akan dpt kn nya nti

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak :) sila-sila. sebarang kekurangan harap dimaafkan :')

      Delete
  3. Alhamdulillah. Tak sabar nak pegang nvl nie. In shaa Allah dpt pegang nanti. Tahniah.

    ReplyDelete
  4. how to order ? really need that novel .

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pergi ke lamanweb kaki novel untuk order

      Delete
  5. dah beli n baca... tiada apa yg boleh sy katakan ianya superb!!! belilah x rugi...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nadia. eh, ni kak wan suraya nadia ke? hehehe...promote kat kawan2 ye :)

      Delete
  6. Replies
    1. boleh2 tapi order dengan ilham bestari atau KN terus ye :)

      Delete
  7. Novel Dia Imamku dah beli. Subhanallah menarik sangat, ada part yang pasal kehadiran zulaikha saya nk menangis. berbakat sungguh ye. :))

    ReplyDelete